Jule- og nytårskurser

[dof id="dd5a9ac6-b8a2-46e7-a9fc-9b30009e3ff0" max=5]

Gå i dybden

Fordyb dig i yoga og meditation på et intensivt kursus i juledagene og oplev fornyet energi og overskud. Alle kan deltage.

I løbet af kurset vil du lære både yogastillinger, åndedrætsøvelser, dybdeafspænding, koncentration og meditation. Teknikkerne supplerer hinanden, men kan også bruges hver for sig, når kurset er slut.

Læs mere om undervisningen herunder.

Yogastillinger

På Yoga og Meditation for Begyndere lærer du enkle øvelser, der frigør spændinger i muskler og led. Dynamiske øvelser, der styrker ryg og balance. Samt de klassiske dybtvirkende stillinger som skulder- og hovedstand. Efterhånden som sværhedsgraden øges, lærer du at hvile i stillingerne i længere tid af gangen. Næseskylning Neti indgår også i undervisningen. Læs mere om yogastillinger.

Åndedrætsøvelser

Åndedrætsøvelser bringer dig i kontakt med din fysiske og psykiske energi. Åndedrættet afspejler din sindstilstand, og hvorvidt du fx er rolig, nervøs, klar eller ophidset. Disse øvelser påvirker dig positivt og frisætter energi.
Åndedrætsøvelser styrker nervesystemet, afspænder sindet og øger balancen mellem de to hjernehalvdele. Læs mere om åndedrætsøvelser.

Afspænding og Yoga Nidra

Vi anvender enkle afspændingsteknikker, f.eks. Savasana, der både benyttes i undervisningen og er lette at bruge på egen hånd. Herudover arbejder vi med Yoga Nidra, en meditativ dybdeafspænding, der bringer dig i kontakt med dig selv og skaber indre ro. Dit sind og dine sanser får en hvile, som søvnen kun sjældent giver.

Koncentration

På kurset lærer du koncentrationsøvelser, der kan bidrage til at slippe spændinger og øge koncentrationsevnen. Vi arbejder bl.a. med Tratak (koncentration på et stearinlys) og Nada Yoga (lytten til indre lyde). Ved regelmæssig brug af disse øvelser øges koncentrationsevnen, og den bliver mere ubesværet.

Meditation

Du bliver introduceret til to meditationer – Energiens Kilde og Indre Stilhed.

Energiens Kilde arbejder vi aktivt med kroppens energistrømme, frigør spændinger og øger energiniveauet. Under meditationen befinder hjernen sig i den afspændte alfa-tilstand. Giver du dig tid til at sidde en lille halv time, kommer du derfor ind i en dyb ro, som kan påvirke dig resten af dagen.

Du lærer også de første grundlæggende trin af meditationen Indre Stilhed. Gennem enkle øvelser og teknikker lærer du at afspænde sindet overfor ydre påvirkninger, og opøver evnen til at hvile i dig selv.

Husk

  • Det er bedst at lave yoga på tom mave, så undgå at spise et par timer før undervisningen.
  • Tag bekvemt tøj med, som du kan bevæge dig i.
  • Tager du flere kurser efter hinanden (med flere end 5 mødegange), får du 100 kr. i rabat på de følgende - du skal blot kontakte os før du tilmelder dig.

Kontakt skolen

33 34 35 36
[email protected]
 Facebook
Instagram

Kontor 9.30 - 17.00
Undervisning 7.00 - 22.00
Købmagergade 65
1150 København K