Forlaget Bindu

Vi udgiver bøger, CDer og artikler om autentisk yoga indenfor den tantriske tradition, herunder oplysninger om og instruktioner i yoga, dybdeafspænding, åndedrætsøvelser og meditation. Forlaget Bindu drives af den selvejende institution Håå Retreat Center, Skandinavisk Yoga og Meditationsskole, i Sverige.

I perioden 1971 - 2002 udgav vi tidsskriftet Bindu på fire sprog og i 1970- og 1980'erne, LP-plader og bånd, med meditations- og afspændingsmetoder.

I senere tid har vi udgivet Swami Janakanandas internationelt kendte værker Oplev Yoga Nidra dybdeafspændings-CD, på fire sprog, bogen Yoga, tantra og meditation i min hverdag på flera sprog og e-bogen En dybere yoga og Yoga Nidra - og ikke at glemme webartiklerne med dybdegående information om yoga og meditation. Vi har desuden udgivet bogen Wonderstand, meditative aforismer og digte på engelsk, af Sohan Qadri.

Køb af bøger/CDer

Alle vores seneste udgivelser kan købes fra vores svenske web-butik - og nogle af dem i skolens butik på Købmagergade 65 og fra vores danske web-butik.

Forhandlere og boghandlere
kan bestille henholdsvis hos:
distributøren Dafolo, hos BiBi (Boghandlernes Informations- og Bestillingssystem) og hos BogPortalen - og e-bøger hos Publizon.

Udgivelser på dansk

Yoga, Tantra and Meditation in Daily Life

Yoga, Tantra og Meditation i min hverdag

Bog, femte udvidede og reviderede udgave
ISBN: 9789197789448

Oplev Yoga Nidra

CD, Remasteret
ISBN: 9789197789417

En dybere yoga og Yoga Nidra

E-bog
ISBN: 9789198590227

Udgivelser på andre sprog