Vælg en side

Skolen i København 

Lærene på skolen i København

 

Forrest fra venstre: Carsten Caroc (CC), lærer. Leyla Gransell, modtagelse og butik. Mette Kierkgaard (MK), lærer og forkvinde i skolens bestyrelse. Christin Callesen (CHC), lærer. Sara Thomsen, modtagelse og butik. Swami Bhawana Murti (BM), lærer. Franz Jervidalo (FJ), lærer og daglig leder. Anders Brysting (AB), lærer. ( Ananda Murti (AN), lærer, er ikke med på billedet)

Om undervisningen

I en tid hvor der findes mange forskellige former for yoga, søger vi at bevare yogaen i sin rene form, som den er overleveret fra lærer til elev gennem årtusinder.

Vi underviser i yoga og i meditation ud fra den tantriske tradition: Yogaens renselsesmetoder (Shat Karma), yogastillinger (Asana), åndedrætsøvelser (Pranayama), holdninger og låse (Mudra og Bandha). Dette er den fysiske del af yogaen, som ofte med én betegnelse kaldes Hatha Yoga. Derudover anvender vi afspændingsmetoder (som Yoga Nidra), koncentrationsteknikker (Trataka) og meditation (Energiens Kilde; den lille Ajapa Japa og Indre Stilhed; Antar Mauna).

Netop den yoga, som er dybtgående og hvor der undervises i overensstemmelse med det erfaringsgrundlag, som traditionen bygger på, giver på en gang en dyb afstressende og psykisk virkning samtidig med, at den løser op for fysiske spændinger og styrker muskulaturen.

Den indeholder lette øvelser for nybegyndere, forskellige dynamiske øvelser og de mere avancerede stillinger, hvor man står stille i hver stilling i tre til ti minutter. Effekten af yogastillingerne forstærkes med åndedrætsøvelser og harmoniseres med dybdeafspændingen Yoga Nidra.

Dette er indholdet på kurset i yoga og afspænding. På kurset i yoga og meditation skabes yderligere fordybelse med de første trin af meditationerne Indre Stilhed (Antar Mauna) og Energiens Kilde (den lille Ajapa Japa).

Yogaen udvikler sig

I løbet af dit kursus udvikler undervisningen sig gradvist. Dine erfaringer øges, virkningen af yoga bliver fra gang til gang mere integreret. Det betyder også, at et kursus er lukket for ny tilgang efter 3. gang – så vi ikke skal starte forfra hver gang. Denne udvikling fortsættes på efterfølgende trin. Efter grundkurset kan du gå videre på let mellemtrin og senere på mellemtrin og fortsættere. Rådfør dig gerne med din lærer.

Fuldtidsuddannede lærere

Alle vores lærere har mindst gennemgået en 4-årig fuldtidsuddannelse. En uddannelse hvor lærerens personlige erfaringer med yoga og meditation, udvikling, ansvar og modenhed står i centrum. Hvis du er interesseret i vores yogalæreruddannelse, så kontakt os gerne for mere information.

Specielt indrettede lokaler

Vores undervisningslokaler er specielt indrettede til yoga- og meditationsundervisning. Lokalerne er store og rummelige, og man mærker at de dagligt bruges til yoga og meditation. I tilknytning til yogarummene findes en modtagelse med butik samt omklædningsrum.

Selvejende institution

Skandinavisk Yoga og meditationsskole er en selvejende institution med formål at oplyse og undervise i yoga og meditation.

Aftenskole

Alle kurser afholdes i henhold til lov om folkeoplysning (undtagen yoga for børn og unge og kursusopholdene i Småland).
Vores aftenskole er tilknyttet Dansk Oplysnings Forbund, DOF, en landsorganisation med mere end 200 skoler, som arbejder uafhængigt af partipolitik.

Kontakt

Købmagergade 65
1150 København K

33 34 35 36
kbh@nullyoga.dk
 Facebook

Købmagergade 65, 1150 København K