Weekend- og 5-dages retreater med yoga og meditation

Disse korte retreater med yoga og meditation kan åbne for en ny oplevelse af dig selv og give en inspiration i hverdagen.

Se alle retreats

Skala-morotter

3-dages weekend retreat

På dette kursus har vi 15 timers undervisning fordelt på 8 lektioner. Undervisningen omfatter klassisk yoga, åndedrætsøvelser, koncentrationsøvelser, dybdeafspænding og meditation, bl.a. Energiens Kilde og Indre Stilhed-versionen Returning, samt foredrag lørdag aften.

Lørdag og søndag formiddag har vi ca. 1½ times karma yoga, og lidt søndag eftermiddag også. Karma yoga indebærer at du deltager i det praktiske arbejde på kursusstedet, f.eks. i haven, eller køkkenet.

5-dages retreat

Under 5-dages kurset er der 1½ dags tavshedsperiode. Alle deltagere laver tarmskylning sammen dag nummer to på kurset.
Karma yoga tider er som på de længere kurser, dvs ca. 1½ time hver formiddag og nogle eftermiddage eller aftener. Se andre detaljer forneden, i informationen om 3-dages-kurserne.

Når der ikke er undervisning kan du nyde den smukke smålandske natur. Gå tur i skoven, padle i kano - eller hvile i pyramiden.

Forkundskaber er ikke nødvendige for at kunne deltage på weekendkurserne. Både nybegyndere og fortsættere er velkomne.

For at kunne deltage på chakraweekenden skal du dog have taget et kursus hos os tidligere

Se Chakraweekend - et kursus for fortsættere >>

Kurset begynder fredag kl. 17.30 og slutter søndag kl. 16.30. Et weekendkursus er en proces, og derfor er det vigtigt at du kan deltage fra start til slut.

Vi har weekendkurser i yoga og meditation flere gange om året.

Hovedsproget på weekendkurserne er oftest engelsk, evt med instruktioner på dansk ind i mellem hvis der er behov for det.

Skemaet for et weekend retreat kan se således ud:

Fredag aften
17.30-22.00Fælles måltid, introduktion til kurset og lektion med fysisk yoga, åndedrætsøvelser, afspænding og meditation
Lørdag
6.00-8.00Koncentrationsøvelse, fysisk yoga og åndedrætsøvelser
8.30Dalia (dinkel/ris/byg-te), Karma Yoga
10.00-12.00Dybdeafspænding og meditation
12.00Frokost og fritid
15.45-18.00Fysisk yoga, dybdeafspænding og meditation
18.00Aftensmad og fritid
19.45Foredrag, meditation mm
21.45Godnat
Søndag
6.00-8.00Koncentrationsøvelse, fysisk yoga og åndedrætsøvelser
8.30Dalia (hvede/ris-te), Karma Yoga
10.00-11.30Dybdeafspænding og meditation
11.30Frokost og fritid
14.00Spørgsmål og svar; efterfulgt af fysisk yoga og meditation m.m.
16.30Kurset slutter
Dodstilla

Vegetarisk/vegansk kost samt logi indgår i kursusprisen.
Der er nedsat pris for studerende, arbejdsløse og pensionister.

Kommer du med tog eller bus arrangerer vi transport fra Älmhult eller Ljungby (pris: 100 SEK hver vej).

_MG_0134

Vi anbefaler at du kommer uden børn på grund af det intensive kursusforløb.

Overtal ikke andre til at komme med på kurset hvis de ikke er fuldt motiverede til at deltage. Kom for din egen skyld.

OBS! Der er mulighed for at deltage i tarmskylning morgenen før kurset begynder. Nedsat pris for deltagere på weekendkurset.

Læs venligst vores kursusbeskrivelse, inden du tilmelder dig. Selv om den beskriver de længere kurser på Håå Retreat Center gælder de samme forudsætninger.

>>> Retreatoversigt

Læs også gerne berætningen om et weekend-kursus-ophold på Håå Retreat Center.

Deltagerne fortæller:

Mange tak for et godt kursus i weekenden som udover fine instruktioner og en fredfyldt stemning gav mig mere energi og en mentalt løftet tilstand.

Lars Bille

Hej! Efter weekendens kursus, vil jeg bare takke jer, for at I findes. Jeg oplever en utrolig forskel i min hverdag lige nu. Jeg føler mig vågen og nærværende og er fyldt med en stor indre glæde og energi, men samtidig også ro. Den skønneste og mest befriende oplevelse for mig er at opleve, at jeg ikke er mine tanker og følelser, men den som observerer. Det sparer meget energi, når som helst bare at kunne lægge tankerne til side. Skønt.

Fabian

TUSIND tak for den ro jeg opnåede hos jer på weekendkurset!!! Det er det Bedste jeg har gjort... og har ikke været så afslappet siden børnene kom i 2000.
Jeg kommer helt sikkert tilbage... TAK TAK. Mvh

Victoria

Dybtfølt tak til alle som gjorde dette kursus så indholdsrigt og fyldt med livsglæde!

Inger Jansson

Jeg takker for et fint kursus i weekenden. Jeg kom hjem med en masse ny energi og vågenhed til hverdagen, utroligt hvad bare to døgn kan gøre… Hilsen.

Ida

Hej,
Først vil jeg gerne takke for et, på alle måder, meget givende kursus sidste weekend! Meget er sket på kort tid. Er nu tillbage i hverdagen og det fungerer godt. Kosten efter tarmskylningen bekommer mig vel. Jeg føler mig rolig og mere nærværende end før og den foregående weekend lever i mig endnu. Det var fuldstændigt indlysende for mig allerede i løbet af weekenden, at jeg vil komme tilbage. Med tak og varme hilsner.

Inez

Jeg vil gerne takke for weekenden som gik. En fantastisk oplevelse for mig, jeg som aldrig har lavet yoga eller mediteret før. Jeg vil virkelig forsøge at arbejde videre med det hjemme.
Da jeg kørte hjem i søndags (ca. 1,5 times kørsel) hørte jeg ingen radio eller musik i bilen (hvilket jeg plejer at gøre). Vel hjemme var jeg ligeglad med TV, radio etc...det eneste jeg gjorde var at sende en sms til min datter og søn om at jeg var hjemme igen. Mandag morgen blev lige så stille som søndag aften, ikke før jeg satte mig i bilen og skulle køre på arbejde satte jeg radioen på. Jeg ville gerne holde fast i følelsen fra weekenden i Håå så længe som muligt. Det har virkelig inspireret mig. Mange tak og kram.

Susanne Niska