Vælg en side

Tilmeldingsblanket – Håå Retreat Center

Information om Covid-19 og vores retreats »

Det er vigtigt, både for dig selv og for os, at du læser alle informationerne om kurserne grundigt igennem, inden du tilmelder dig – så du forstår hvordan vi arbejder og holdningen bag vor undervisning.

Betingelser for din deltagelse
 • Deltag i alle klasser og følg lærernes vejledning. Deltag i alle fælles aktiviteter og overhold alle tider.
 • Brug ikke bilen under kurset.
 • At tage væk fra skolen og dens nærmeste omgivelser under kurset er det samme som at udmelde sig og forlade kurset.
 • Vi beder dig overholde tavsheden, som den er beskrevet under afsnittet ‘Krop, sind, energi ‑ og bevidstheden’.
 • Spis kun den mad som du får under måltiderne på kurset og kun i spisesalen.
 • Ryg ikke på skolens område, hverken indendørs eller udendørs. Hvis du ikke kan lade være med at ryge, så gå en tur alene, så du hverken med synet eller lugten påvirker andre, der ønsker at holde op.
 • Under Kriya Yoga kurset, 3-månederskurset og Prana Vidya kurset er rygning slet ikke tilladt.
 • Brug ikke parfume eller produkter som indeholder parfume (barberskum, aftershave, deodorant, hudlotion). Disse ting kan virke forstyrrende, især i yogarummet. Desuden kan de indebære en risiko for allergikere. Vi sælger alternative produkter til overkommelige priser, hvis du behøver det.
 • For at skabe de bedste betingelser for dit ophold her, beder vi dig meddele dine pårørende, at du ikke ønsker nogen korrespondance og at det ikke kan lade sig gøre at ringe til dig eller besøge dig så længe kurset varer – og at du heller ikke vil kontakte dem.
 • Brug ikke andre metoder (meditationer, terapier, massage, astrologi, tarot osv.) end dem, du lærer på kurset, mens du er her – hverken alene eller sammen med andre. Og for dine knæ er det bedst, at du ikke løbetræner (jogger) under kurset.
 • Lad mobiltelefon, musikafspiller, computer, eboglæser, ipad og lignende blive hjemme, eller deponer sådanne ting i skolens kontor ved ankomsten.
 • Tag heller ikke en masse bøger eller tidsskrifter med. Så kan vi som lærere bedre sikre, at du får den tilsigtede virkning, og du vil lettere kunne tilegne dig det, som du kom for.
 • Overtal ikke andre til at tage med på kurset! Overtal end ikke din partner, hvis denne ikke selv er fuldt motiveret for at deltage. Kom for din egen skyld. Kom som deltager. Uanset hvad din grund måtte være, så kom ikke af nysgerrighed, for at se hvad vi er for nogle. Kom fordi du har lyst til at arbejde med og opdage dig selv.
 • Skolen forbeholder sig ret til at bortvise en elev uden refusion hvis dette, på baggrund af de her skitserede betingelser, anses for nødvendigt. Hvis det af en eller anden grund vil være nødvendigt for skolen at afvise / annullere en tilmelding, inden kurset starter, så vil eventuel indbetaling af kursusafgift blive tilbagebetalt.
Rabat

På kurser som har to priser, er prisen efter skråstregen rabatprisen.

Vi tilbyder rabatpris til dig som er:

 • Arbejdsledig
  Hvis du har været sygemeldt i længere tid (mindst to måneder) kan du også få rabat som arbejdsledig.
  OBS! For at få rabat som arbejdsledig på Tremånederskurset kræves det, at du har været arbejdsledig i mindst 1-2 måneder ved tidspunktet for tilmelding.
 • Studerende, 50-100% stud.
 • 25 år eller yngre
 • Pensionist

Vi beder dig sende dokumentation, som beviser at du er berettiget til rabatprisen. Dette kan f.eks. være: Sygemelding fra lægen, sygesikringskort eller udskrift fra A-kasse eller arbejdsformidling. Kopi af studiekort eller skannet kopi af ID (du kan skjule de fire sidste ciffrer).

Tilmelding og betaling

Efter at du har indsendt nedenstående formular, beder vi dig bekræfte en gang til via e-mail,  at du har læst al information om kurset. 

Når vi har modtaget din bekræftelse, sender vi dig flere praktiske informationer og betalingsoplysninger. Betal venligst tilmeldingsgebyret så snart du får dette. Din plads er først reserveret, når vi har modtaget tilmeldingsgebyret.

Det resterende beløb skal være betalt senest 14 dage før starten af kurset. Hvis du tilmelder dig senere end 14 dage inden, betales hele beløbet på en gang.

Kurserne bliver ofte fyldt helt op, så tilmeld dig i god tid for at sikre dig en plads.

Under kurset får du brug for

 • en plastik kande til næseskylning og
 • en meditationskæde (mala) med 108 perler (kun til 10-dageskurser og længere)

Hvis du ikke har dette, kan du købe det her på kursuscentret eller i vores web shop.

Afbestillingsregler

Du annullerer din tilmelding via e-mail.

Tilmeldingsgebyret betales ikke tilbage, hvis du ændrer dine planer

Ved afbestilling tidligere end 30 dage inden kursets start tilbagebetales hele beløbet minus tilmeldingsgebyret
Ved afbestilling mellem 30 og 14 dage inden kursets start tilbagebetales 50% af hele beløbet
Ved afbestilling senere end 14 dage inden kursets start er der  ingen tilbagebetaling. 

For Tremåneders retreatet gælder særlige vilkår. 

Sygdom

Hvis du, før kurset starter, må aflyse på grund af sygdom (eller fordi et familiemedlem er blevet alvorligt syg) så kan vi tilbagebetale hele beløbet minus tilmeldingsgebyr, eller flytte hele beløbet til et andet kursus mod forevisning af en lægeattest.

Force Majeure
I tilfælde som hører under Force Majeure forbeholder vi os ret til at aflyse / flytte et kursus inden det starter.
Hvis vi af en sådan grund må aflyse et kursus, tilbagebetaler vi hele kursusbeløbet inklusiv tilmeldingsgebyr.
Hvis vi må flytte et kursus, og den nye dato ikke passer dig, så tilbagebetaler vi hele beløbet.

Efter ankomst til kurset
Efter at kurset er startet betales kursusgebyret ikke tilbage, hverken helt eller delvist, uanset hvornår eller af hvilke grunde du måtte afslutte kurset.
Dette for at garantere dig, at du vil komme til at være sammen med mennesker som er indstillet på at ville deltage helt og  fuldt, og gå i dybden med det vi underviser i.
Samtidig giver det os mulighed for at holde vore priser så lave som muligt.

Rejseforsikring
Vi anbefaler dig at have en rejseforsikring.
En rejseforsikring kan beskytte dig økonomisk og give dig ro i sindet.

 

*Jeg ønsker at tilmelde mig til:
Rabat:
*Fornavn:
*Efternavn:

*Adresse:

*Postnr.:
*By:

*Land:

*Telefon:
Telefon 2:

*E-mail:

*Køn:

*Fødselsdato:
År: (Skriv f.eks. "1976"):

*Erhverv:

*Jeg forstår: EngelskSvenskDansk

*Har du praktiseret yoga eller mediteret før? (Hvilken slags og hvor længe?):

*Har du nogen fysiske eller mentale problemer? Bruger du medicin? Hvilken?

*Jeg rejser til Håå:

Sengetøj:

Værelse:

Fulde navn på min partner:

Eneværelse: 25 Euro per nat. (3-måneders retreat kun 15 Euro)
Dobbeltværelse: 14 Euro extra per nat og person. (3-måneders retreat kun 8,5 Euro)

Andet:
Deltagerne behøver en næseskylningskande i plast og en meditations-mala med 108 perler, (dog ikke på weekendkurserne). De fås i kursuscentrets butik.
Neti-kanden NoseBuddy til næseskylning, 18 Euro.
Mala til meditation, 16 / 52 Euro.
Ridning (optionelt) 10 Euro pr. gang.
Vask 2,15 Euro + tørring, 2,15 Euro pr vask.

Andre oplysninger eller spørgsmål:

Hvordan fandt du dette kursus?

Nyhedsbrev:

Aftale

Som garanti for min deltagelse til det kursus jeg har valgt, sender jeg det tilsvarende tilmedlingsgebyr. Jeg er indforstået med, at jeg ikke får dette beløb tilbage, hvis jeg skulle ændre mine planer.

Jeg er indforstået med, at kursusafgiften er den samme uanset hvor kort eller lang tid, jeg bliver på kurset. Hele kursusprisen er at betragte som et adgangsgebyr, og jeg er klar over, at jeg derfor ikke vil få nogen penge igen uanset hvornår eller af hvilken grund, jeg måtte afslutte kurset.

Jeg er indforstået med, at det er en betingelse for min deltagelse i ethvert kursus ved Skandinavisk Yoga og Meditationsskole, at jeg forpligter mig til ikke under nogen form at videregive eller undervise i yoga og meditation på grundlag af det, der bliver gennemgået på kurset. For at opnå kompetance til at udtale sig om disse yoga- og meditationsteknikker, eller for at undervise andre i dem, kræves en fuldstændig yogalæreruddannelse ved skolen.

Jeg erklærer herved at have læst brochuren om Håå Retreat og Kursuscenter eller tilsvarende her på webben igennem - og hvis jeg vælger at deltage på Prana Vidya kurset eller Chakraweekenden - at jeg desuden har læst al information om disse kurser. Jeg er indstillet på at deltage på de deri beskrevne betingelser.

*Elektronisk underskrift (dit navn):