Vælg en side

Tilmeldingsblanket – Håå Retreat Center

Det er vigtigt, både for dig selv og for os, at du læser alle informationerne om kurserne grundigt igennem, inden du tilmelder dig – så du forstår hvordan vi arbejder og holdningen bag vor undervisning.

Læs venligst den generelle kursusbeskrivelse:

 1. Velkommen
 2. Opmærksomhed og oplevelse
 3. Krop, sind, energi – og bevidstheden
 4. Betingelser for din deltagelse (forneden)
Betingelser for din deltagelse
 • Deltag i alle klasser og følg lærernes vejledning. Deltag i alle fælles aktiviteter og overhold alle tider.
 • Brug ikke bilen under kurset.
 • At tage væk fra skolen og dens nærmeste omgivelser under kurset er det samme som at udmelde sig og forlade kurset.
 • Vi beder dig overholde tavsheden, som den er beskrevet under afsnittet ‘Krop, sind, energi ‑ og bevidstheden’.
 • Spis kun den mad som du får under måltiderne på kurset og kun i spisesalen.
 • Ryg ikke på skolens område, hverken indendørs eller udendørs. Hvis du ikke kan lade være med at ryge, så gå en tur alene, så du hverken med synet eller lugten påvirker andre, der ønsker at holde op.
 • Under Kriya Yoga kurset, 3-månederskurset og Prana Vidya kurset er rygning slet ikke tilladt.
 • Brug ikke parfume eller produkter som indeholder parfume (barberskum, aftershave, deodorant, hudlotion). Disse ting kan virke forstyrrende, især i yogarummet. Desuden kan de indebære en risiko for allergikere. Vi sælger alternative produkter til overkommelige priser, hvis du behøver det.
 • For at skabe de bedste betingelser for dit ophold her, beder vi dig meddele dine pårørende, at du ikke ønsker nogen korrespondance og at det ikke kan lade sig gøre at ringe til dig eller besøge dig så længe kurset varer – og at du heller ikke vil kontakte dem.
 • Brug ikke andre metoder (meditationer, terapier, massage, astrologi, tarot osv.) end dem, du lærer på kurset, mens du er her – hverken alene eller sammen med andre. Og for dine knæ er det bedst, at du ikke løbetræner (jogger) under kurset.
 • Lad mobiltelefon, musikafspiller, computer, eboglæser, ipad og lignende blive hjemme, eller deponer sådanne ting i skolens kontor ved ankomsten.
 • Tag heller ikke en masse bøger eller tidsskrifter med. Så kan vi som lærere bedre sikre, at du får den tilsigtede virkning, og du vil lettere kunne tilegne dig det, som du kom for.
 • Overtal ikke andre til at tage med på kurset! Overtal end ikke din partner, hvis denne ikke selv er fuldt motiveret for at deltage. Kom for din egen skyld. Kom som deltager. Uanset hvad din grund måtte være, så kom ikke af nysgerrighed, for at se hvad vi er for nogle. Kom fordi du har lyst til at arbejde med og opdage dig selv.
 • Skolen forbeholder sig ret til at bortvise en elev uden refusion hvis dette, på baggrund af de her skitserede betingelser, anses for nødvendigt. Hvis det af en eller anden grund vil være nødvendigt for skolen at afvise / annullere en tilmelding, inden kurset starter, så vil eventuel indbetaling af kursusafgift blive tilbagebetalt.
Rabat

På kurser som har to priser, er prisen efter skråstregen rabatprisen.

Vi tilbyder rabatpris til dig som er:

 • Arbejdsledig
  Hvis du har været sygemeldt i længere tid (mindst to måneder) kan du også få rabat som arbejdsledig.
  OBS! For at få rabat som arbejdsledig på Tremånederskurset kræves det, at du har været arbejdsledig i mindst 1-2 måneder ved tidspunktet for tilmelding.
 • Studerende, 50-100% stud.
 • 25 år eller yngre
 • Pensionist

Vi beder dig sende dokumentation, som beviser at du er berettiget til rabatprisen. Dette kan f.eks. være: Sygemelding fra lægen, sygesikringskort eller udskrift fra A-kasse eller arbejdsformidling. Kopi af studiekort eller skannet kopi af ID (du kan skjule de fire sidste ciffrer).

Tilmelding og betaling

Når vi har modtaget din tilmelding, vil du få tilsendt en bekræftelse, og senere, yderligere information om det yogaretreat du har tilmeldt dig på.

Tilmeld dig i god tid, da kurserne ofte bliver fyldt op.

I tilfælde af at et retreat er fuldtegnet kan du vælge at:

a) stå på venteliste.
b) flytte din tilmelding til et andet retreat her i Håå.
c) eller få gebyret tilbagebetalt, hvis du har betalt.

NB! Hvis det er mindre end en måned indtil kursusstart (3 måneder når det gælder Tremånedersretreatet) så vær sikker på at ikke betale før end du har modtaget et mail/brev fra os med betalingsvejledning.

Tilmeldingen er først gyldig, når

1) tilmeldingsblanketen er modtaget i Håå med alle spørgsmål besvarede, og
2) tilmeldingsgebyret er modtaget på skolens konto.

Når du har modtaget vores bekræftelse med betalingsvejledning overfører du tilmeldingsgebyret til Håå Retreat Centers svenske bankkonto, med SEPA Euro-overføring:

Bank:
Swedbank, Storgatan 16, ALVESTA, 342 30

IBAN:
SE2480000816959442553286

BIC:
SWEDSESS

Kontoindehaver:
Skandinavisk Yoga och Meditationsskola

Tilmeldingsgebyret betales ikke tilbage, hvis du ændrer dine planer.

Resten af kursusgebyret bedes indbetalt på samme konto så vi har modtaget det senest to uger før, kurset begynder. Hvis du tilmelder dig senere end to uger inden kurset begynder beder vi dig at betale hele kursusbeløbet på en gang. Medbring venligst indbetalingskvitteringen.

For Tremåneders sadhana-retreatet gælder særlige betingelser.

Kost og logi er inkluderet i kursusprisen. Ekstra udgifter er en næseskylningskande i plast og en meditationskæde (mala) med 108 perler. Hvis du allerede har dem, så tag dem med. Ellers kan du købe dem i Håå.

Kursusgebyret betales ikke tilbage, hverken helt eller delvist, uanset hvornår eller af hvilke grunde du måtte afslutte kurset. Disse betingelser sikrer dig til en vis grad, at du vil komme til at være sammen med andre, som er indstillet på at ville gå i dybden med det, vi underviser i. Samtidigt sikrer det at vi kan fortsætte med at holde så lave priser, som muligt.

*Jeg ønsker at tilmelde mig til:
Rabat:
*Fornavn:
*Efternavn:

*Adresse:

*Postnr.:
*By:

*Land:

*Telefon:
Telefon 2:

*E-mail:

*Køn:

*Fødselsdato:
År: (Skriv f.eks. "1976"):

*Erhverv:

*Jeg forstår: EngelskSvenskDansk

*Har du praktiseret yoga eller mediteret før? (Hvilken slags og hvor længe?):

*Har du nogen fysiske eller mentale problemer? Bruger du medicin? Hvilken?

*Jeg rejser til Håå:

Sengetøj:

Værelse:

Fulde navn på min partner:

Eneværelse: 25 Euro per nat. (3-måneders retreat kun 15 Euro)
Dobbeltværelse: 14 Euro extra per nat og person. (3-måneders retreat kun 8,5 Euro)

Andet:
Deltagerne behøver en næseskylningskande i plast og en meditations-mala med 108 perler, (dog ikke på weekendkurserne). De fås i kursuscentrets butik.
Neti-kanden NoseBuddy til næseskylning, 18 Euro.
Mala til meditation, 16 / 52 Euro.
Ridning (optionelt) 10 Euro pr. gang.
Vask 2,15 Euro + tørring, 2,15 Euro pr vask.

Andre oplysninger eller spørgsmål:

Hvordan fandt du dette kursus?

Nyhedsbrev:

Aftale

Som garanti for min deltagelse til det kursus jeg har valgt, sender jeg det tilsvarende tilmedlingsgebyr. Jeg er indforstået med, at jeg ikke får dette beløb tilbage, hvis jeg skulle ændre mine planer.

Jeg er indforstået med, at kursusafgiften er den samme uanset hvor kort eller lang tid, jeg bliver på kurset. Hele kursusprisen er at betragte som et adgangsgebyr, og jeg er klar over, at jeg derfor ikke vil få nogen penge igen uanset hvornår eller af hvilken grund, jeg måtte afslutte kurset.

Jeg er indforstået med, at det er en betingelse for min deltagelse i ethvert kursus ved Skandinavisk Yoga og Meditationsskole, at jeg forpligter mig til ikke under nogen form at videregive eller undervise i yoga og meditation på grundlag af det, der bliver gennemgået på kurset. For at opnå kompetance til at udtale sig om disse yoga- og meditationsteknikker, eller for at undervise andre i dem, kræves en fuldstændig yogalæreruddannelse ved skolen.

Jeg erklærer herved at have læst brochuren om Håå Retreat og Kursuscenter eller tilsvarende her på webben igennem - og hvis jeg vælger at deltage på Prana Vidya kurset eller Chakraweekenden - at jeg desuden har læst al information om disse kurser. Jeg er indstillet på at deltage på de deri beskrevne betingelser.

*Elektronisk underskrift (dit navn):