Meditation - København

 

På Skandinavisk Yoga og Meditationsskole underviser vi i en række forskellige meditationsteknikker. Kurserne henvender sig både til begyndere og til dig der allerede har erfaring med meditation.

Læs mere om meditationerne og tilmeld dig vores kurser herunder:

Indre Stilhed Meditation

Indre Stilhed giver ro i sindet. Det er en grundlæggende teknik, som du kan bruge til at mestre dit liv og få overskud til det du vil – en meditation som gør dig i stand til at acceptere livet og vokse med det.

Hvert år besøger skolens grundlægger Swami Janakananda os i København for at undervise et intensivt kursus i Indre Stilhed. Se datoerne for hans næste kursus her:

Energiens Kilde Meditation

I meditationen Energiens Kilde bruger du et dybt og roligt åndedræt, som styrker og renser kroppens energifelt. Ved at slippe de ubevidste spændinger som findes i det normale åndedræt og dermed i nervesystemet, frigøres der energi. 

Opfølgnings kurser i meditation

Når du har taget et kursus i en af vores meditationer - eller været på et retreat i Håå - kan du deltage i vores kurser for fortsættere. Kurset i Indre Stilhed giver desuden adgang til vores gratis fællesmeditationer hver søndag kl. 20.00.

Kontakt skolen

33 34 35 36
[email protected]
 Facebook
Instagram

Kontor 9.30 - 17.00
Undervisning 7.00 - 22.00
Købmagergade 65
1150 København K