Yoga og Ashram-liv retreat

Klik for at se kommende datoer

I karma yoga snakker man ikke om kærlighed, ej heller kræver man kærlighed som et ideal, som en anden skal leve op til. Karma yoga er en kærlighedshandling. – Swami Janakananda

Dette 6-dages Yoga og Ashram-liv retreat er åbent for dig, der har gennemført mindst ét yoga- og meditations retreat (weekend eller længere) på Håå Retreat Center.

Du ankommer mandag eftermiddag mellem kl. 16-18, og retreatet slutter kl. 13 om søndagen. Kursusgebyret holdes på et minimum (se retreatoversigten for pris og datum) - og de, der lige har deltaget i det foregående weekendkursus, får rabat.

I løbet af disse 6 dage giver du dig hen til ashram-livet.

Retreatet er baseret på karma yoga i den forstand at du deltager i opgaver på markerne, i køkkenet, med rengøring, reparation og så videre. Men det er kun en del af det der foregår. Lige så vigtigt for ashram-livet er din yoga- og meditations praksis. Vi tilbringer tid i meditationsrummet med guidede yogaklasser hver morgen - og yoga nidra dybdeafspænding og meditation inden frokost. Der er fritid en del af eftermiddagen og om aftenen, hvor vi også mødes i sufi dans, meditation, kirtan eller satsang.

Retreatoversigt

Ashrammen i Håå

En gruppe mennesker bor på Håå Retreat Center hele året og de gør det muligt at der kan afholdes retreater og kurser. Dette minisamfund kaldes for ashram - et 'yogaværksted' - et disciplineret og kreativt miljø, som du kan udnytte til et inspirerende ophold, der underbygger din sadhana (at arbejde med sig selv på en yogisk måde).  

Folk, der har deltaget i et 10-dages retreat eller længere, på Håå Retreat Center, bor ofte i ashrammen i en periode (uden omkostninger) for at være med i ashramlivet bag om et eller flere retreater.  

For at være ashramit bag om et 1-måneds Kriya Yoga Retreat og et 3-måneders Sadhana Retreat, skal du dog have deltaget som elev på et af ​​disse retreater.  

Ashrammen er altså et sted du kan bo og lave karma yoga i en kortere eller længere periode af dit liv, og hvor du laver yoga og meditation sammen med andre eller alene. Du kan også deltage i nogle af de guidede meditationsklasser og andre aktiviteter på retreaterne. Her i Håå kan du lære kunsten at arbejde med dig selv uden at blive introvert eller selvoptaget.

Yoga- og meditationslæreruddannelsen i Håå har ashramen som fundament. Du kan vælge at være med i vores uddannelsesprogram, hvis du ønsker at bo i ashrammen i længere tid og dele, det som er blevet til din yoga, med andre.