Yoga, afspænding & meditation

Velkommen til yoga- og meditationskurser i Esbjerg, Vest- og Sønderjylland

På Skandinavisk Yoga og Meditationsskole underviser vi med udgangspunkt i den tantriske tradition. Vejledningen er først og fremmest baseret på praktiske resultater, ikke på forventninger eller filosofiske forklaringer. Yogaen gives videre fra lærer til elev i overensstemmelse med den tusindårige tradition, og den blandes ikke med moderne strømninger.

Grunduddannelsen til lærer i yoga og afspænding er hos os et fireårigt fuldtidsforløb, hvor aspiranten bor og lever på skolen i nært samarbejde med erfarne lærere. Uddannelsen til lærer i meditation kræver yderligere min. 2 år, og man anses først for færdiguddannet efter 12 år.

Vi regner med du får et udbytte af yoga. Derfor er undervisningen konkret og vi som underviser veluddannede med baggrund i et flerårigt fuldtidsforløb omfattende teori og praksis samt personlig træning - du er velkommen til at kontakte os for nærmere information om yogalæreruddannelsen.

Vil du vide mere så kom og prøv! - du er velkommen på de gratis prøvetimer.

Trigonasana

Al undervisning foregår i det nye og særligt indrettede lokale på Irisvej 9, 6705 Esbjerg Ø - her findes underlag, tæpper, garderobe og toilet. Kurserne administreres af AOF.

Vi tilbyder en række forskellige kurser på flere niveauer og forskellige specialkurser. Undervisningen foregår én eller flere gange om ugen, formiddag, eftermiddag eller aften.

I omegnen: Kursusudbud og placering varierer fra sæson til sæson - du er velkommen til at fremsætte forslag og ønsker til undertegnede!

Medbring underlag (et tykt vattæppe er velegnet) samt en plaid til at have over dig under afspændingen.

Vel mødt !

Yoga- og meditationslærer Jens Møller, tlf: 7515 1563, email: [email protected]