Praktisk info om kurserne i gravidyoga og yoga efter fødslen

Tilmelding

Du kan tilmelde dig kurset til og med 3. mødegang. Hvis du ikke kan komme til den gratis prøvelektion, så er det muligt at prøve 1 af de første tre gange på kurset for 180 kr., og hvis du vil fortsætte, betaler du resten efter klassen.

Niveau

Der kræves ingen forkundskaber, både begyndere og fortsættere er velkomne!

Hvornår begynder kurset?

Du kan deltage på vores kurser under hele graviditeten. Det er godt at starte tidligt, så kroppen bliver stærkere, og man får færre gener. Du lærer et særligt åndedræt som virker godt mod kvalme. I de første måneder af graviditeten kan man også deltage på vores andre kurser i yoga og meditation.

Kurser i gravidyoga
Alle kurser

Du får rabat, når du går på flere kurser

Mange går på flere kurser under samme graviditet. Vi giver 100 kr. rabat på det følgende kursus.

Lærerne


Mette Kierkgaard har været professionel yoga- og meditationslærer siden 1985 og har mere end 25 års erfaring med at undervise gravide.


Mariana Elvang er uddannet yogalærer ved Håå Retreat Center. Oprindeligt kommer Mariana fra Rumænien, hun underviser også yogakurser på rumænsk online og på skolen i København.

Skolen i København


Skandinavisk Yoga og Meditationsskole blev grundlagt i 1970. Vi introducerede yoga for gravide i Danmark, Norge og Sverige i 70'erne. Skandinavisk Yoga og Meditationsskole er en af de få yogaskoler i Europa, hvor lærerne gennemgår en flerårig fuldtidsuddannelse.

Læs mere om skolen i København

Sted

Alle kurserne på Skandinavisk Yoga og Meditationsskole i København foregår centralt i vores lokaler på Købmagergade 65, nær Nørreport Station.

Kontakt skolen

33 34 35 36
[email protected]
 Facebook
Instagram

Kontor 9.30 - 17.00
Undervisning 7.00 - 22.00
Købmagergade 65
1150 København K