Vælg en side

Let mellemtrin – yoga og meditation

i hjertet af København nær Nørreport

Let mellemtrin

For at deltage på let mellemtrin skal du have gået på mindst et grundkursus på Skandinavisk Yoga og Meditationsskole inden for det sidste år. Har du mistet timer på grundkurset, anbefaler vi, at du tager yderligere et grundkursus, inden du går videre til let mellemtrin. Din lærer kan vejlede dig med at vælge det rigtige niveau.

Vi arbejder med:

  • Varierede yogaprogrammer
  • Klassiske yogastillinger
  • Åndedrætsøvelser
  • Afspænding
  • Koncentration
  • Meditation

Hvert yogaprogram har en virkning i sig selv og forbereder dig samtidig til næste lektion. Du får størst udbytte af dit kursus i let mellemtrin i yoga og meditation, hvis du også praktiserer øvelserne derhjemme.

Niveau-beskrivelse – Let mellemtrin

På let mellemtrin bliver du præsenteret for nye yogaøvelser og programmer. Samtidig repeterer vi en del af det lærte fra grundkurset. Vi bruger mere tid og går mere i dybden med de klassiske stillinger.

Du lærer flere åndedrætsøvelser og får større erfaring med afspænding og koncentration. 

I meditationerne Energiens Kilde, Indre Stilhed og Returning sidder vi længere med det, vi allerede har lært, men går også videre med nye trin. 

For at kunne tage et kursus på let mellemtrin skal du være fortrolig med  både de fysiske øvelser og de mentale teknikker, vi underviser i på grundkurset.

Har du lavet yoga før, men ikke hos os, skal du først vælge Grundkursus i yoga og meditation.

Kontakt

Købmagergade 65
1150 København K

33 34 35 36
kbh@nullyoga.dk
 Facebook