Vælg en side

Mellemtrin – yoga og meditation

i hjertet af København nær Nørreport

Mellemtrin

Deltagelse på mellemtrin forudsætter, at du fornylig har gennemført grundkursus og let mellemtrin. Din lærer kan vejlede dig med at vælge det rigtige niveau.

Vi arbejder videre med:

  • Varierede yogaprogrammer
  • Klassiske yogastillinger
  • Åndedrætsøvelser
  • Afspænding
  • Koncentration
  • Meditation

Hvert yogaprogram har en virkning i sig selv og forbereder dig samtidig til næste lektion. Du får størst udbytte af dit kursus på mellemtrin, hvis du også praktiserer øvelserne derhjemme.

Niveau-beskrivelse – Mellemtrin

På mellemtrin vil du genkende en del af øvelserne fra grundkursus og let mellemtrin. Vi repeterer en del og bygger på, men går også videre til nye og mere avancerede programmer.

Med den ro i krop og sind, du har tilegnet dig, kan vi gå mere i dybden med de klassiske stillinger, bl.a. ved at blive stående i stillingerne i længere tid. Det vigtige er ikke at du er blevet smidig, men at du har udviklet en kropsbevidsthed, som gør at du med større ro og koncentration kan følge undervisningen.

I meditationerne sidder vi i længere tid med det vi tidligere har lært og går videre med flere trin. Du skal være klar til at sidde stille i meditationsstilling i mere end 20 minutter ad gangen.

For at være klar til mellemtrin kræves at du har tilegnet dig de teknikker vi underviser i på grundkursus og let mellemtrin, ikke kun de fysiske øvelser men også de mentale teknikker. Har du lavet yoga før, men ikke hos os, skal du først vælge et grundkursus.

 

Kontakt

Købmagergade 65
1150 København K

33 34 35 36
kbh@nullyoga.dk
 Facebook