Vælg en side

Yoga efter fødslen

Tilmelding - klik her for at vælge kursus og tilmelde dig

Yogaøvelser – der er tilrettelagt til efter fødslen – støtter og styrker særligt ryg, skuldre, mave og bækkenbund, som har været belastet under graviditeten og fødslen. Gennem yoga genoptrænes hele kroppen på en harmonisk måde. Med fysiske øvelser, åndedrætsøvelser eller afspænding på daglig basis får du overskud og energi, som du kan give videre til dit barn og dine omgivelser.

Du er velkommen på vores efterfødselskursus med eller uden dit barn.

Praktisk information>>

Kursus i efterfødselsyoga

Med et nyfødt barn, som kræver din opmærksomhed, bliver dette kursus også en erfaring og oplevelse af at være fokuseret på dig selv og samtidig være sammen med dit barn.
Det er meget forskelligt, hvornår man starter på et yogahold efter fødslen. Nogle kommer allerede en uge efter fødslen. Andre er flere måneder om at komme. Hvis man har fået kejsersnit, skal man vente 6 uger for at være sikker på, at såret er helet.
Kurset er på 2½ lektion hver gang. Efter de fysiske øvelser laver vi en åndedrætsøvelse, der hedder psykisk åndedræt. Den hjælper også børnene til at falde til ro, så vi plejer at få en god, fredelig yoga nidra-dybdeafspænding til sidst.

Børnene vænner sig efterhånden til at være med på yogaholdet, og så er det lettere at lave yoga. Nogle gange keder de sig lidt og gider ikke ligge og kigge op i loftet. Så ofte har underviseren Mette et par børn siddende på skødet. Når børnene kan se, hvad der sker, er det meget sjovere. Så det er faktisk rigtig hyggeligt.

Det er ikke til at sige på forhånd, hvor længe man kan gå på holdet. Det kommer helt an på barnet. På et eller andet tidspunkt begynder barnet at kravle omkring, og så er det på tide at finde et almindeligt hold uden børn.

Kontakt

Købmagergade 65
1150 København K

33 34 35 36
kbh@nullyoga.dk
 Facebook

Købmagergade 65, 1150 København K