Vælg en side

Morgenyoga

Tilmelding: Vælg kursus og tilmeld dig her

Morgenyoga kl. 7 – 8.30

For dig der er morgenfrisk – eller ønsker at blive det. Morgenholdet byder på fysiske yogaøvelser, åndedrætsøvelser – og afspænding eller meditation i den udstrækning tiden tillader. Undervisningen er for både begyndere og øvede.

Det indeholder kurset

 

  • Fysiske klassiske yogaøvelser
   Først strækker vi os gennem enkle spændingsfrigørende øvelser som smidiggør og stimulerer hele kroppen. Herefter følger mere dynamiske øvelser, og til sidst guides du ind i yogastillinger, som du hviler i. Krop og sind lærer med tiden at falde mere og mere til ro i øvelserne.
  • Åndedrætsøvelser
   Allerede under de fysiske øvelser mærker du, hvordan krop og åndedræt kan fungere sammen. Med åndedrætsøvelser kommer du i kontakt med din fysiske og psykiske energi. Derfor kan du også bruge åndedrætsøvelserne til at ændre på din tilstand. Når åndedrætsøvelser anvendes regelmæssigt, styrker de nervesystemet, afspænder hjernen og forbedrer balancen mellem hjernehalvdelene. Det er med til at styrke din koncentration og handlekraft, og mentale spændinger opløses – det er et godt redskab til at slippe stress.
  • Afspændingsteknikker
   Afspænding kan fordybe virkningen af de fysiske yogaøvelser. Vi arbejder særligt med Yoga Nidra, der er en bevidst dybdeafspænding. Det er en afspænding, hvor du ligger stille på ryggen og lytter til yogalærerens instruktioner. Det lærer dig vågent at kontakte kroppens forskellige dele, organer og sanser – det giver krop og sind god hvile.
  • Koncentrationsteknik
   Evnen til at koncentrere sig trænes generelt i yoga og meditation. I løbet af kurset kommer du også gennem den målrettede koncentrationsteknik tratak. Det er en øvelse, hvor du under yogalærerens instruktioner koncentrerer dig om flammen på et stearinlys. Det hjælper dig til at fokusere på en afspændt måde. Det løsner spændinger omkring øjnene og træner din opmærksomhed.
  • Meditation
   Der vil være enkle øvelser i meditation. Øvelserne er energigivende og skærper koncentrationsevnen. Meditation kan hjælpe dig med at slippe tanker og tilstande og give dig et afslappet forhold til påvirkninger.

Kontakt

Købmagergade 65
1150 København K

33 34 35 36
kbh@nullyoga.dk
 Facebook

Købmagergade 65, 1150 København K