Vælg en side
HoldNavnStatusUgedagTidLærerStart datoGangePris
20906 Egen yogapraksisLørdag09:30 - 12:45Gyanashakti . 08-02-2020 3 575 / 500 krP Vis mer
20994 En halv søndag med yoga og meditation - begyndere og fortsættereSøndag09:30 - 12:45Franz Jervidalo 09-02-2020 1 225 / 175 krP Vis mer
20996 Yoga mod stressSøndag09:30 - 12:45Gyanashakti . 09-02-2020 3 575 / 500 krP Vis mer
20094 En halv søndag med yoga og meditation - begyndere og fortsættereSøndag09:30 - 12:45Franz Jervidalo, Gyanashakti . 22-03-2020 1 225 / 175 krP Vis mer

En halv søndag med yoga og meditation – begyndere og fortsættere

Velkommen til en halv dag med fordybelse i yogastillinger, åndedrætsøvelser, afspænding og meditation.
På kurset praktiserer vi et udvalg af øvelser og teknikker, som du senere kan anvende, når du er alene.

Kurset kræver ingen forudsætninger. Det er en god introduktion for dig der ikke før har beskæftiget dig med yoga og meditation; du lærer noget du efterfølgende kan have glæde af i din hverdag. For dig der allerede er igang vil det intensive forløb give ny inspiration.

Undervisningen omfatter
en række afvekslende forløb, hvor der arbejdes med både krop og åndedræt, dybdeafspænding, koncentration og meditation. Øvelser og metoder der supplerer hinanden og tilsammen udgør en helhed. Bagefter kan de bruges hver for sig som du selv har lyst til.

Fysiske øvelser: Vi begynder med enkle, lette øvelser, der løsner op i muskler og led, og går derefter over til mere dynamiske og dybtvirkende

Afspænding: Vi arbejder med Yoga Nidra, en meditativ dybdeafspænding, hvor du gennem lærerens instruktioner vågent kontakter og afspænder sindets forskellige lag. Yoga Nidra er en bevidst dybdeafspænding, der bringer dig i større kontakt med dig selv og stabiliserer den indre balance.
Når krop og åndedræt er afspændt bliver det lettere at arbejde med koncentration og meditation

Tratak: En øjenstyrkende teknik som fremmer evnen til spontan koncentration.

Meditation: I løbet af kurset indlæres de første trin af meditationen “Energiens Kilde”. Det er en teknik, som bygger på et åndedræt, der frigør spændinger og giver energi. Teknikken fordybes gennem opdagelsen af nogle af kroppens centrale energistrømme. Gennem bl.a. et mantra fordybes tilstanden yderligere og dit sind koncentreres.
Det har vist sig ved målinger, som vi har foretaget i samarbejde med læger ved universitetsklinikken i Köln, at hjernen under denne meditation befinder sig i den afspændte “alfa”-tilstand og ikke reagerer på pres. Hvis du giver dig tid til at sidde en lille halv time, kommer du derfor ind i en dyb ro – som påvirker resten af din dag.

I kurset indgår også de første trin af meditationen “Indre Stilhed”. Det er en helt grundlæggende teknik inden for al meditation. Du lærer at spænde af over for påvirkninger som lyde, tanker og følelser, og du opøver evnen til at hvile i dig selv – at opleve og handle bevidst.

Husk:
Det er ikke behageligt at lave yoga med fyldt mave, så undlad at spise umiddelbart inden du kommer. Tag bekvemt tøj med til
undervisningen.øvelser. Ved at bruge kroppen i de forskellige yogaøvelser og stillinger opdager du den påny, udvikler en større følsomhed og opnår velvære og mere overskud.

Kontakt skolen

33 34 35 36
kbh@yoga.dk
 Facebook

Købmagergade 65
1150 København K